صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۷ بهمن ۲۹, سه‌شنبه

سرکه انگبین (سکنجبین)

مواد لازم
1 . شکر - 3 کیلو
2 . سرکه سفید - 2 پیمانه یا نیم لیتر
3 . نعناع تازه - یک دسته کوچک
طرز تهیه
شکر را با 5 تا 6 لیوان آب در ظرف لعابی می ریزیم و می جوشانیم و از صافی رد می کنیم ، بعد از آن نعناع را می شوئیم و آنرا نخ می بندیم و داخل شربت می اندازیم ، بعد شربت را می گذاریم بجوشد و قوام بیاید سپس سرکه را داخل شربت می ریزیم و بعد از چند جوش شربت را از روی آتش بر می داریم و دوباره آنرا از صافی رد می کنیم و در شیشه محفوظ نگاه می داریم.

سکنجبین خیار
داخل همین شربت را مقداری آب و خیار ریز ریز کرده و یخ می ریزیم و سکنجبین خیار تهیه می کنیم که بسیار مطلوب است.
سرکه انگبین (سکنجبین)

سرکه انگبین (سکنجبین)

۱ نظر:

عطاری ابا گفت...

1- سکنجبین ( سرکه + انگبین) یعنی ترکیب سرکه طبیعی با عسل.که در روایات حضرت رسول این سرکه را خورشت پیامبرانتوصیف نموده اند.که در آن شفای بیماران می باشد.
2- بعدا این سرکه تقلب شده و ترکیب سرکه طبیعی با شیره خرما یا انگور را بخورد مردم دادند بجای سکنجبین.
3- در قرن اخیر سرکه را با شکر ترکیب دادند که نه خاصیت درمانی دارد و نه خاصیت غذائی مورد دوم.
4- هم اکنون ترکیب یک ماده سمی شیمیائی را بنام سرکه سفید با شکر ترکیب کرده و بنام سکنجبین به خورد مردم می دهیم.برای سلامتی یک ترکیب سمی می باشد.
5- در طب سنتی بیش از 1261 نوع سرکنجبین طبیعی وجود دارد.