صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

ه‍.ش. ۱۳۸۷ بهمن ۲۹, سه‌شنبه

ترحلوا

مواد لازم
1 . آرد برنج - یک کیلو گرم
2 . شکر - 750 گرم
3 . روغن - 750 گرم
4 . زعفران - نیم مثقال
5 . آب - 4 لیوان
6 . گلاب - نصف لیوان
طرز تهیه
روغن را در ظرفی که بهتر است بادیه مانند باشد می ریزیم روی آتش می گذاریم تا داغ شود بعد آرد را می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم و مرتب بهم می زنیم تا آرد کمی سرخ شود و رنگ آن برگردد و سپس شکر را با آب مخلوط می کنیم و می جوشانیم تا شکر آب شود ، آنگاه گلاب و زعفران سائیده را در شربت می ریزیم و آرد سرخ شده را زمین می گذاریم و شربت را داخل آرد می ریزیم و خوب بهم می زنیم تا شربت کاملا جذب حلوا بشود و حلوا روغن بیاندازد ، در صورتی که مایه کمی شل بود یکی دو دقیقه حلوا را روی آتش می گذاریم .
نکته : بعد از ریختن شربت حلوا را نباید زیاد روی آتش گذاشت زیرا شربت آن می سوزد و حلوا زیاد خشک و سفت می شود.
بعد حلوا را در دیس می کشیم و کمی خلال پسته و بادام روی آن می پاشیم . باید آرد سرخ شده کمی سرد شود و شربت را با آن مخلوط کرد.

هیچ نظری موجود نیست: