این پودینگ را در صورت امکان می توان با انواع مربا های میوه (بدون شربت) به رنگ های مختلف که در خارج آماده فروش است ، تهیه کرد و یا انواع کمپوت خرد شده را مورد استفاده قرار داد.
موادلازم
1 . میوه های مختلف مربا شده - 250 گرم
و یا کمپوت میوه خرد شده - 2 پیمانه (هلو ، آناناس ، موز ، مربای پوست پرتقال و خیار سبز)
2 . شیر - نیم لیتر (دو و نیم پیمانه)
3 . شکر - 200 گرم (1 پیمانه)
4 . زرده تخم مرغ - 7 تا 8 عدد
5 . وانیل - 1 قاشق چایخوری
6 . ژلاتین - 5 ورق (در حدود 15 گرم)
طرز تهیه
زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده ، با چرخ برقی آنقدر می زنیم که کاملا سفید و کشدار شود . شیر را می جوشانیم و به حالت داغ کم کم روی زرده ریخته ، هم می زنیم تا مخلوط شود.
ژلاتین را خرد کرده ، کمی آب جوش روی آن میریزیم ، ظرف ژلاتین را در ظرفی دیگر محتوی آب جوش قرار می دهیم و حرارت را ملایم می کنیم . ژلاتین را هم می زنیم تا ذرات آن کاملا حل شود و بعد آن را با شیر که کمی سرد شده ، مخلوط می کنیم .
مایه را در قالب فلزی کمی گود که متناسب با مواد باشد می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا کمی غلیظ و بسته شود. میوه های خرد شده را با آن مخلوط می نما ئیم و هم می زنیم . دوباره قالب را در یخچال می گذاریم تا کرم کاملا بسته شود . بعد قالب را در ظرف آب نیم گرم قرار می دهیم (آب باید تا لبه قالب برسد) یک لحظه قالب باید در آب نیم گرم بماند ، به طوری که فقط از قالب جدا شود ، ولی آب نشود .
دیس گرد قشنگی را روی دهانه قالب می گذاریم و پودینگ را در ظرف برگردانده ، روی آن را با چند تکه کمپوت و مربا تزئین می نما ئیم.
پودینگ میوه
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر