صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

ه‍.ش. ۱۳۸۷ بهمن ۱۸, جمعه

کرپ با بادام و عسل

مواد لازم
1 . کرپ آماده شده - 16 عدد
2 . گردوی چرخ کرده - 100 گرم
3 . بادام پوست گرفته بوداده و چرخ شده - 100 گرم
4 . عسل یک قاشق سوپخوری
5 . آرد - 125 گرم (5قاشق سوپخوری پر)
طرز تهیه
ابتدا کرپ را به طریقه زیر آماده می کنیم:
5 عدد تخم مرغ را خوب به هم می زنیم ، بعد 8 قاشق سوپخوری آرد را که معادل 125 گرم است و در یک لیوان معمولی جا می گیرد ، با 1 لیوان شیر و تخم مرغ خوب مخلوط می نماییم، به طوری که کاملا صاف و بدون گلوله شود .
بعد 4 تا 5 قاشق سوپخوری روغن آب کرده را با کمی نمک داخل مایه ریخته ، بهم می زنیم . ماهی تابه کوچک دسته دار را کمی چرب کرده و از مایه به اندازه نصف استکان در تابه می ریزیم . تابه را می غلطانیم تا تمام سطح تابه از مایه پوشیده شده و صاف و یکنواخت شود .
دوباره تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کرپ کمی برشته شود و اطراف کرپ از ظرف جدا شود . بعد کرپ را در ظرف بر میگردانیم وطرف دیگرش را به طریقی که گفته شد، سرخ می کنیم .
به همین صورت همه کرپها را آماده می کنیم ، کمی عسل روی هر کرپ می مالیم . بادام و گردوی چرخ کرده را مخلوط می نمائیم و لای هر کرپ یک قاشق از گردو و بادام می ریزیم . کرپ ها را لوله کرده ، در ظرف می چینیم و روی آن ها مقداری پودر قند می پاشیم.

کرپ با بادام و عسل

کرپ با بادام و عسل

هیچ نظری موجود نیست: