صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۷ بهمن ۲۹, سه‌شنبه

کرم انگلیسی

مواد لازم
۱. زرده تخم مرغ - ۴تا ۵ عدد
۲. شیر- یک پیمانه
۳. شکر- ۱۲۵ گرم
۴. وانیل یا رنده پوست لیموترش به مقدار کم
با این مواد در حدود ۲ پیمانه کرم به دست می آید
طرز تهیه
زرده تخم مرغ و شکر و وانیل یا رنده پوست لیموترش را مخلوط می کنیم و میزنیم تا کاملا سفت و سفید شود
شیر را می جوشانیم و حرارت زیر شیر را ملایم می کنیم سپس زرده تخم مرغ را کم کم داخل شیر میریزیم و مرتب به هم می زنیم تا کرم داغ و غلیظ شود.
باید دقت کرد این کرم زیاد نجوشد تا نرم و لطیف باقی بماند .
ممکن است در این کرم یک قاشق سر خالی سوپخوری قهوه و یا ۱۰۰ گرم شکلات بدون مغز بریزیم در اینصورت قهوه یا شکلات را با شیر مخلوط می کنیم و جوش که آمد تخم مرغ را میریزیم اگر بخواهیم این کرم را به طریقه بن ماری طبخ کنیم در اینصورت قبل از مخلوط کردن زرده تخم مرغ با شیر به مدت ۳ ربع ساعت در ظرف آب آنرا طبخ می نمائیم.
نکته: در صورت مصرف شکلات رنده پوست لیموترش لازم نیست.
کرم انگلیسی

کرم انگلیسی

هیچ نظری موجود نیست: