مواد لازم برای کیک
1 . آرد سفید گندم - 250 گرم
2 . شکر - 175 گرم
3 . کره - 150 گرم (و یا روغن جامد 120 گرم)
4 . لوورشمیک - 1 بسته (بکینگ پادر دو قاشق مرباخوری)
5 . تخم مرغ - 2 عدد
6 . شیر - یک پیمانه (یک لیوان معمولی)
7 . وانیل - نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای تزئین کیک
1 . شیر - 6 قاشق سوپخوری
2 . شکر - 100 گرم (نصف پیمانه)
3 . کره - 50 گرم
4 . عسل - 50 گرم (یک قاشق سوپخوری)
5 . گردوی خرد شده - 100 گرم
6 . زرده تخم مرغ - 2 عدد
طرز تهیه کیک
آرد و لوورشمیک و شکر و وانیل را مخلوط کرده ، 2 عدد تخم مرغ را در ظرفی می شکنیم و با همزن برقی خوب مخلوط می کنیم ، کره را کمی گرم کرده داخل تخم مرغ ها می ریزیم و هم میزنیم تا تخم مرغ و کره مخلوط گردد . شیر را اضافه می نمائیم و مخلوط آرد و شکر را می ریزیم و هم می زنیم تا مواد مخلوط شده و مایه نرم و لطیفی به دست بیاید .
قالب مناسبی را چرب کرده ، آرد می پاشیم و مایه را در قالب می ریزیم ، باید سر قالب 3 تا 4 سانتیمتر خالی بماند.
عسل و 50 گرم کره و 100 گرم شکر و 6 قاشق سوپخوری شیر و نوک قاشق چایخوری نمک و گردوی خرد کرده را در ظرف کوچکی می ریزیم ، ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد ، 2 عدد زرده تخم مرغ را مخلوط کرده ، داخل سایر مواد می ریزیم و هم می زنیم.
وقتی مایه کمی غلیظ شد آن را از روی آتش بر میداریم و داخل قالب روی مایه کیک می دهیم . فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم می کنیم ، قالب را روی پنجره وسط فر قرار می دهیم ، کیک باید 45 تا 60 دقیقه در فر بماند تا بالا آمده ، رو و اطراف آن کاملا زرین شود .
بعد قالب را بیرون می آوریم و پس از سرد شدن با کارد اطراف کیک را از قالب جدا می کنیم ، کیک را در ظرف قرار می دهیم.
این کیک را می توان ساده بدون مواد تزئینی تهیه نمود. در اینصورت وقتی مایه آماده شد آنرا در قالب ریخته و طبخ می نمائیم.
یک نوع کیک آمریکایی
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر