مواد لازم برای دو نفر1 . گوشت گوساله بدون چربی چرخ کرده خیلی نرم - 300 گرم2 . تخم مرغ - 2 عدد3 . پیاز متوسط - 1 تا 2 عدد (100 گرم)4 . سبزی معطر خرد کرده (نعناع،ترخان و جعفر) - 2 قاشق6 . لیمو ترش متوسط - 1 عدد7 . خردل و نمک و فلفل به قدر کافی8 . جوز هندی رنده شده نرم در صورت تمایل به مقدار کمطرز تهیهآبلیمو را می گیریم پیاز را نرم رنده می کنیم نمک و فلفل و خردل را با پیاز رنده شده و آبلیمو مخلوط نموده و گوشت را داخل آن ریخته و خوب مخلوط می نمائیم و در آخر کار سبزی را اضافه کرده هم می زنیم و گوشت را به دو قسمت مساوی تقسیم می نمائیم و در دست به شکل یک پرتقال صاف مرتب در می آوریم وسط دو بشقاب می گذاریم .تخم مرغ ها را به دقت شسته و تمیز می نمائیم و خشک می کنیم ، سر هر تخم مرغ را می شکنیم سفیده آن را خالی می نمائیم بعد پوست تخم مرغ را صاف کرده و آن را وسط گوشت قرار می دهیم و اطراف گوشت را با جعفری و پیاز خلال کرده تزئیین می نمائیم .اروپائی ها استیک تارتار را خام می خورند و موقع خوردن گوشت را با زرده تخم مرغ مخلوط می نمایند و با سس گوجه فرنگی یا کچاپ مصرف می کنند.ما می توانیم گوشت را به طریقه فوق آماده کرده کمی روغن در تابه داغ کنیم وگوشت را در دست به شکل دایره به ضخامت تقریبا دو سانت صاف و مرتب کنیم و دو طرفش را در تابه کباب کرده دو عدد تخم مرغ را نیمرو کرده روی گوشت می گذاریم و این استیک را با سس گوجه فرنگی یا کچاپ که در فروشگاه ها آماده فروش است مصرف نمائیم بدیهی است که به این طریق استیک تارتار نامیده نمی شود و نوعی بیفتک چرخ کرده یا نوعی همبرگر با نیمرو نامیده می شود.استیک تارتار
۱۳۸۷ بهمن ۱۹, شنبه
استیک تارتار
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر