صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۷ بهمن ۱۷, پنجشنبه

کمپوت گیلاس

مواد لازم
1 . گیلاس - 1 کیلو
2 . شکر - 250 گرم
3 . آب - 3 لیوان
طرز تهیه
دم گیلاس را گرفته ، می شوئیم. آب را با شکر می جوشانیم و از صافی رد می کنیم . شربت را بار دیگر می جوشانیم و در حین جوشیدن ، گیلاس ها را در آن می ریزیم و طبخ را تا حدی که گیلاس ها له نشود و به هیچ وجه ترک نخورد ادامه می دهیم . کمپوت را پس از آن که کاملا سرد شد ، در شیشه های مخصوص در بسته می ریزیم و در آن ها را محکم می بندیم.
به طور کلی کمپوت برای آنکه مدت زیادی بماند ، باید در قوطی های لحیم شده ای که هوا به هیچ وجه به داخل آن ها نفوذ نکند ، نگاهداری شود . کمپوت داخل شیشه اگر در یخچال نگهداری شود تا یک ماه سالم باقی می ماند . طبق دستور بالا با تمام میوه ها می توان کمپوت تهیه نمود.

کمپوت گیلاس

کمپوت گیلاس

۲ نظر:

ناشناس گفت...

از ديدن سايت شما لذت بردم خواهشي که دارم از غذای رژيمي بيشتری در اين سايت استفاده شود من ميخواهم 5 کيلو وزنم کم شود باز هم ممنون و متشکرم

ناشناس گفت...

ممنونم از این پس خیلی استفاده کردم.