صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۷ بهمن ۲۰, یکشنبه

کوکوی شلغم

این کوکو یکی از لطیف ترین و لذیذتری کوکوهاست شاید که به سختی بتوان تشخیص داد از چه موادی تهیه شده.
مواد لازم برای 6 نا 8 نفر
1 . شلغم پوست گرفته - یک کیلو و نیم
2 . تخم مرغ - 6 تا 7 عدد
3 . شکر - 1 قاشق مرباخوری
4 . نمک - یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
شلغم را با کمی آب به حدی که بعد ار پختن آب آن کاملا تبخیر شود در ظرف در بسته و حرارت ملایم می گذاریم بپزد بعد از ماشین مخصوص پوره یا هر شیئی که کاملا نرم و صاف شود رد می کنیم تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته با نمک و شکر مخلوط می نمائیم
پوره شلغم را داخل تخم مرغ ریخته هم می زنیم در قالبی که مستطیل شکل و مناسب با مایه باشد 3 تا 4 قاشق سوپخوری روغن آبکرده می ریزیم قالب را روی حرارت ملایم می گذاریم تا روغن داغ شود مایه را در قالب ریخته سر قالب باید یک بند انگشت خالی بماند .
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت و یا 175 درجه سانتیگراد گرم می نمائیم قالب را به مدت نیم ساعت کف فر قرار می دهیم بعد قالب را روی آخرین پنجره به طرف بالا می گذاریم به مدت نیم ساعت دیگر تا رو و اطراف کوکو زرین شود ، قالب را بیرون می آوریم می گذاریم کمی سرد شود با لبه کارد اطراف کوکو را از قالب جدا می نمائیم و کوکو را در ظرف مناسبی بر می گردانیم و روی آن را با حلقه لیمو ترش یا گوجه فرنگی و ساق جعفری تزئین می نمائیم
در تابه گرد مانند سایر کوکوهاهم می توان کوکوی شلغم را تهیه کرد ولی زیبایی آن در قالب مستطیل شکل که مانند کیک می شود بیشتر است .

کوکوی شلغم
کوکوی شلغم

هیچ نظری موجود نیست: