صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۷ بهمن ۲۰, یکشنبه

فوندوی پنیر

مواد لازم برای 4 نفر
1 . پنیر مخصوص فوندو (نوعی پنیر است که در حرارت آب می شود و کشدار است) - 600 گرم
2 . نان چهارگوش بریده شده - 500 گرم
طرز تهیه
پنیر را در ظرف فوندو آب می نمائیم ، قطعات نان را به چنگال زده ، در پنیر می زنیم . کمی که برشته شد، بلافاصله مصرف می نمائیم .
این فوندو به سس احتیاج ندارد ، با هر نوع سالاد که دوست داریم صرف می شود.

فوندوی پنیر

فوندوی پنیر

هیچ نظری موجود نیست: