صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

ه‍.ش. ۱۳۸۷ بهمن ۱۵, سه‌شنبه

دسر کرم انگلیسی با خامه و قهوه

مواد لازم برای 8 تا 10 نفر
1 . زرده تخم مرغ - 8 عدد
2 . شیر - 2 لیوان
3 . شکر - 250 گرم
4 . قهوه - یک قاشق سوپخوری
5 . خامه - 150 گرم
6 . پودر قند - 75 گرم (3 قاشق سوپخوری)
طرز تهیه
زرده تخم مرغ و شکر را مخلوط کرده با چرخ مخصوص یا همزن خوب می زنیم تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود . شیر را با قهوه می جوشانیم و حرارت را کم می کنیم . زرده تخم مرغ را کم کم در شیر می ریزیم و مرتب هم می زنیم . کافی است فقط یکی دو جوش بزند و کمی غلیظ شود .
بعد 150 گرم خامه را با 3 قاشق سوپخوری پودر قند مخلوط می کنیم ، ظرف خامه را روی یخ می گذاریم و به هم می زنیم تا خامه سفت شده فرم بگیرد .
یک عدد سفیده تخم مرغ را آنقدر میزنیم تا کاملا سفت شود. سفیده را کم کم در خامه می ریزیم و مخلوط می کنیم .
کرم را در لیوان های پایه بلند (که بهتر است به شکل عکس باشد) به اندازه ای که سر لیوان کمی خالی بماند ، میریزیم و خامه را در قیف ریخته ، روی کرم را به حدی که خامه بالاتر از لبه لیوان ریخته شود تزئین می کنیم.
می توانیم چند دانه قهوه درسته بو داده یا کمی شکلات رنده شده روی خامه بریزیم.

کرم انگلیسی با خامه و قهوه

دسر کرم انگلیسی با خامه و قهوه

هیچ نظری موجود نیست: