مواد لازم برای خمیر
1 . آرد سفید - 350 گرم
2 . کره - 175 گرم (می توان از روغن جامد استفاده کرد)
3 . شکر - 150 گرم
4 . لوورشمیک - 1 بسته (یا یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر)
5 . نمک - به مقدار خیلی کم
6 . پوست رنده شده لیمو ترش - 1 قاشق مرباخوری
7 . زرده تخم مرغ - 2 عدد
8 . تخم مرغ کامل - 1 عدد
9 . شیر - 4 قاشق سوپخوری (یک سوم پیمانه)
برای کرم تارت
1 . پنیر سفید بی نمک رنده شده - 350 گرم
2 . شکر - 125 گرم
3 . تخم مرغ - 3 عدد
4 . وانیل - یک فاشق چایخوری
5 . کشمش سیاه - 100 گرم
طرز تهیه تارت
آرد را در ظرف گودی می ریزیم ، کره را کمی گرم می کنیم و آن را با شیر و 150 گرم شکر و زرده تخم مرغ و کمی نمک و پوست رنده شده لیمو ترش و لوورشمیک (یا بکینگ پادر) مخلوط نموده ، همه را میان آرد می ریزیم و مالش می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید .
قالب مناسب گردی را چرب می کنیم ، دو سوم از خمیر را کمی بزرگتر از قالب باز می کنیم و در قالب می اندازیم تا کف و دیوار قالب را بپوشاند . اطراف خمیر را صاف می کنیم . 3 عدد تخم مرغ را در ظرفی می شکنیم و آنها را با وانیل و 125 گرم شکر مخلوط می کنیم و با تخم مرغ زن خوب به هم می زنیم تا کاملا کف کند.
پنیر را به آن اضافه کرده ، مخلوط می نماییم تا کرم یکنواخت و صافی به دست آید ، کشمش را داخل این کرم می ریزیم و آن را به هم می زنیم .بعد کرم را داخل قالب روی خمیر می ریزیم . بقیه خمیر را درست به اندازه دهانه قالب باز می کنیم و آن را روی کرم می گذاریم .
اطراف دو خمیر را به هم می چسبانیم و با انگشت دالبور می کنیم. سپس 1 عدد تخم مرغ را خوب می زنیم تا زرده و سفیده آن کاملا مخلوط شود . با این تخم مرغ و با کمک قلم مو سطح خمیر را زرین می نمائیم.
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم می کنیم و قالب را به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر می گذاریم تا تارت آمریکایی کاملا پخته و روی آن طلایی شود .
قالب را از فر خارج می کنیم ، تارت را پس از سرد شدن از قالب بیرون می آوریم و در ظرف می گذاریم.
یک نوع تارت (آمریکایی)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر