صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۷ بهمن ۲۳, چهارشنبه

پخت کلم بروکسل یا کلم دکمه ای

در موقع تهیه و خرید کلم بروکسل باید متوجه بود که نوع مرغوب آن انتخاب شود کلم بروکسل تازه و خوب ، به رنگ سبز تیره و مثل کلم برگ کاملا پیچیده و بدون شته است.
طرز تهیه
انتهای کلم ها را که سخت و چوبی است ، می گیریم .آن ها را در ظرفی محتوی آب سرد می ریزیم و می گذاریم کمی بماند تا گل و لای آنها کاملا گرفته شود . بعد آنها را در صافی می ریزیم . یکی دو بار این عمل را تکرار می کنیم تا کاملا تمیز شوند. در ظرف مناسبی آب می ریزیم و آن را روی آتش می گذاریم تا آب جوش بیاید . کلم ها را در آب جوشان می رزیم و کمی نمک اضافه می کنیم .
در ظرف را باز می گذاریم و کلم ها را می پزیم ، به طوری که زیاد له نشوند ، بعد آنها را در صافی می ریزیم . وقتی آب آنها کشیده شد ، مجددا آنها را به ظرف بر می گردانیم . به نسبت هر کیلو گرم کلم 50 گرم کره را قطعه می کنیم و روی کلم ها می چینیم ، ظرف را دوباره روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کره آب شده در کلم ها جذب شود.
طبخ کلم بروکسل یا کلم دکمه ای

کلم بروکسل یا کلم دکمه ای

هیچ نظری موجود نیست: