صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

ه‍.ش. ۱۳۸۷ بهمن ۱۸, جمعه

سس بآرنز

مواد لازم
1 . کره - 150 تا 200 گرم
2 . سرکه - 1 پیمانه (در صورتی که سرکه خیلی ترش است نصف پیمانه کافی است)
3 . زرده تخم مرغ - 3 عدد
4 . سیر (در صورت تمایل) - 2 تا 3 حبه
5 . جعفری ، نعناع و ترخان ریز خرد شده 1 قاشق سوپخوری
6 . نمک و فلفل - بقدر کافی
طرز تهیه
سرکه را با سیر در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم تا سیر پخته شده و سرکه تبخیر شود و در حدود یکی دو قاشق باقی بماند ، آن را در صافی می ریزیم و سیر را با پشت قاشق نرم کرده از صافی رد می کنیم . یک قاشق سوپخوری آب سرد به آن اضافه کرده ظرف را در ظرف دیگر محتوی آب قرار می دهیم و ظرف آب را روی حرارت ملایم می گذاریم .
زرده تخم مرغ ها را دانه دانه در مایه سرکه می ریزیم و مرتب هم میزنیم تا تخم مرغ و سرکه مخلوط شود و داغ شود . کره را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم و ظرف زرده تخم مرغ را از روی آتش بر می داریم و قطعات کره را تکه تکه در زرده می ریزیم و مرتب هم می زنیم تا کره آب شود و به خورد زرده برود.
هر وقت کره آب نشد ظرف محتوی زرده و کره را مجددا یک لحظه در ظرف آبگرم روی آتش ی گذاریم ، به همین ترتیب تا تمام قطعات کره مصرف شود .
به اندازه کافی نمک و فلفل سفید به سس می زنیم و سبزی ها را با آن مخلوط می نمائیم .
این سس اگر به دقت تهیه شود یکی از لذیذ ترین سس هاست که به مصرف گوشت های سفید و ماهی می رسد و شکل آن شبیه سس مایونز است .
در حقیقت سس بآرنز یک نوع سس مایونز گرم است که به جای روغن زیتون با کره تهیه می شود.
سس بآرنز

سس بآرنز

هیچ نظری موجود نیست: