صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۷ بهمن ۲۵, جمعه

ماهی با فلفل قرمز و سبز (سنگالی)

مواد لازم برای 4 نفر
1 . ماهی کلن یا فیله ماهی یا شیرماهی - 4 قطعه به قطر 2 سانتیمتر که گرد و منظم بریده شده باشند.
2 . پیاز متوسط - 3 عدد
3 . فلفل ریز تند - 2 عدد
4 . فلفل سبز و قرمز دلمه ای - 4 عدد (از هرکدام 2 عدد)
5 . آرد گندم - 2 قاشق سوپخوری
6 . روغن مایع - لیوان معمولی(200گرم)
7 . نمک و فلفل - بقدر کافی
طرز تهیه
دو طرف ماهیها را کمی نمک می زنیم و آنها را در آرد می غلتانیم. نصف روغن را داغ می کنیم و دو طرف قطعات ماهی را در این روغن با حرارت ملایم طلایی می کنیم. پیاز را خلال کرده،بقیه روغن را در تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم. پیاز را کمی در روغن سرخ می کنیم،بعد فلفلها را خرد کرده،داخل پیاز می ریزیم و کمی تفت می دهیم. کمی نمک هم به آن می زنیم،بعد قطعات ماهی را روی پیاز و فلفل می چینیم. نصف استکان آب اضافه می کنیم،حرارت را کاملا ملایم می نماییم. در صورت امکان یک عدد فلفل دلمه ای کوچک برای تزئین وسط ظرف قرار می دهیم و در ظرف را می بندیم تا پیاز و فلفل کمی پخته و نرم شوند. بهتر است این غذا را در یک ظرف نسوز و گرد تهیه کرده،آن را با همان ظرف سر میز ببریم .
ماهی با فلفل قرمز و سبز (سنگالی)

ماهی سنگال

هیچ نظری موجود نیست: