باکمی دقت و سلیقه می توانیم این ظرف را تهیه کرده و از میهمانهایمان به گرمی پذیرایی نمائیم.
مواد لازم برای 6 نفر
1 . تخم مرغ پخته شده سفت - 6 عدد
2 . سس مایونز - 3 تا 4 قاشق سوپخوری
3 . نوار نازک و ظریف ژامبون یا ماهی آنشوا - 6 عدد
طرز تهیه
تخم مرغ ها را از میان دو نیم کرده ، زرده آنها را خارج می نمائیم و از رنده خیلی ریز ، رد می کنیم تا کاملا نرم شود . سس مایونز را با زرده مخلوط کرده ، کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم . بعد آن را خوب هم می زنیم تا به صورت خمیر نرم و لطیفی در آید . مایه را در قیف ظریف کنگره داری ریخته ، داخل سفیده ها را به تساوی به شکل گل پر می کنیم. بعد نوار ژامبون لوله کرده یا ماهی آنشوآ را روی هر زرده قرار می دهیم .
مواد لازم برای اطراف تخم مرغ
1 . ژامبون ورقه شده یک اندازه - 12 قطعه
2 . پنیر سفید و نرم - 100 گرم
3 . خامه - 100 گرم
4 . کمپوت گلابی نرم سفید - 4 نیمه
5 . نمک و فلفل به مقدار کم
طرز تهیه
پنیر را خیلی نرم کرده با خامه مخلوط می نمائیم و قدری نمک و فلفل به آن می زنیم . کمی از مخلوط خامه و پنیر را با لبه کارد به طور صاف و یکنواخت روی هر ورقه ژامبون می مالیم. هر نیمه گلابی را از درازا در سه قسمت مساوی می بریم و کنار هر قطعه ژامبون یک تکه گلابی قرار می دهیم ، بعد آن را به دقت لوله کرده ، اطراف تخم مرغ در دیس می چینیم .
ممکن است در کنار آن دیس تخم مرغ و گوشت (2) را سرو کنیم.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر