صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

ه‍.ش. ۱۳۸۷ بهمن ۲۶, شنبه

آش انار

مواد لازم
1 . برنج - 1 پیمانه(200 گرم)
2 . سبزی آش(تره-جعفری-گشنیز-نعناع) - 1 کیلو
3 . لپه - 2 تا 3 قاشق سوپخوری
4 . پیاز سرخ کرده - 3 تا 4 قاشق سوپخوری
5 . گوشت چرخ کرده - نیم کیلو
6 . انار - 2 کیلو(یا رب انار 2/1 پیمانه)
7 . گلپر - یک تا دو قاشق سوپخوری
8 . روغن - 2 تا 3 قاشق سوپخوری
9 . نمک و فلفل - به مقدار کافی
طرز تهیه
لپه و پیاز سرخ کرده و 4 تا 5 لیوان آب را در ظرفی می ریزیم روی آتش ملایم می گذاریم کمی نمک و فلفل می ریزیم تا لپه کمی بپزد،بعد برنج را بدقت می شوییم و داخل لپه می ریزیم می گذاریم برنج کاملا بپزد و گوشت چرخ کرده را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم،ممکن است به این گوشت یک استکان برنج پخته شده اضافه کنیم و کوفته درست نماییم،بعد کوفته ها را داخل آش می ریزیم سبزی را نیز تمیز می نماییم و می شوییم و خرد می کنیم،به مایه آش اضافه می کنیم و می گذاریم آهسته بجوشد و آش جا بیفتد و باید برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد. آب انار را می گیریم و داخل آش می ریزیم و در آخر کار گلپر را به آش اضافه می کنیم و آش را در ظرف می ریزیم و کمی نعناع داغ روی آن می دهیم(با 2 تا 3 قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق سوپخوری نعناع خشک نرم،نعناع داغ درست می کنیم)

هیچ نظری موجود نیست: