صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

ه‍.ش. ۱۳۸۷ بهمن ۱۷, پنجشنبه

تهیه پنیر برای کیک های پنیری

دستور تهیه پنیری که می توان از آن برای کیک های پنیری استفاده نمود
برای تهیه 250 گرم
2 لیتر شیر را با 3 تا 4 قاشق سوپخوری ماست یا سرکه می جوشانیم تا شیر بریده شود ، بعد آن را در کیسه متقال مانندی می ریزیم ، سر کیسه را محکم می بندیم و آن را آویزان می نمائیم تا آب آن کاملا گرفته شود .
ماده نرم و لطیفی مثل پنیر به دست می آید. طبیعی است که این نوع پنیر (که لور نامیده می شود) نمی تواند طعم پنیر را داشته باشد ، ولی اغلب کسانی که دوست دارند از پنیر تازه بدون نگرانی از بروز طب مالت استفاده کنند ، این نوع پنیر را تهیه می نمایند و به آن در حدی که میل دارند نمک می زنند . ولی برای استفاده کیک ها و شیرینی های پنیری کاملا قابل استفاده است.

هیچ نظری موجود نیست: