دستور تهیه پنیری که می توان از آن برای کیک های پنیری استفاده نمود
برای تهیه 250 گرم
2 لیتر شیر را با 3 تا 4 قاشق سوپخوری ماست یا سرکه می جوشانیم تا شیر بریده شود ، بعد آن را در کیسه متقال مانندی می ریزیم ، سر کیسه را محکم می بندیم و آن را آویزان می نمائیم تا آب آن کاملا گرفته شود .
ماده نرم و لطیفی مثل پنیر به دست می آید. طبیعی است که این نوع پنیر (که لور نامیده می شود) نمی تواند طعم پنیر را داشته باشد ، ولی اغلب کسانی که دوست دارند از پنیر تازه بدون نگرانی از بروز طب مالت استفاده کنند ، این نوع پنیر را تهیه می نمایند و به آن در حدی که میل دارند نمک می زنند . ولی برای استفاده کیک ها و شیرینی های پنیری کاملا قابل استفاده است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر