tag:blogger.com,1999:blog-830452794525127626.post8298884172873003760..comments2022-03-24T12:21:05.181-07:00Comments on آشپزی: سرکه انگبین (سکنجبین)رزا منتظمیhttp://www.blogger.com/profile/09667483212294446927noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-830452794525127626.post-73644893428334183542009-05-27T22:10:48.123-07:002009-05-27T22:10:48.123-07:001- سکنجبین ( سرکه + انگبین) یعنی ترکیب سرکه طبیعی ...1- سکنجبین ( سرکه + انگبین) یعنی ترکیب سرکه طبیعی با عسل.که در روایات حضرت رسول این سرکه را خورشت پیامبرانتوصیف نموده اند.که در آن شفای بیماران می باشد.<br />2- بعدا این سرکه تقلب شده و ترکیب سرکه طبیعی با شیره خرما یا انگور را بخورد مردم دادند بجای سکنجبین.<br />3- در قرن اخیر سرکه را با شکر ترکیب دادند که نه خاصیت درمانی دارد و نه خاصیت غذائی مورد دوم.<br />4- هم اکنون ترکیب یک ماده سمی شیمیائی را بنام سرکه سفید با شکر ترکیب کرده و بنام سکنجبین به خورد مردم می دهیم.برای سلامتی یک ترکیب سمی می باشد.<br />5- در طب سنتی بیش از 1261 نوع سرکنجبین طبیعی وجود دارد.عطاری اباhttp://attariabba.blogfa.comnoreply@blogger.com