سایت آموزش آنلاین هنر آشپزی و شیرینی پزی ایرانی و ملل رزا منتظمی
صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods
بوراني بادمجان:بادجان را ميتوان به سيم كشيد و در نانوايي هاي سنگكي پخت يا در فر در خانه يا روي تابه ميگذاريم و تابه را روي گاز و يك قابلمه رويي روي آن وارونه ميكنيم . سپس پوست ميكنيم و كوبيده با ماست و در صورت دلخواه با پودر نعنا خشك ميل ميكنيم.
ارسال یک نظر
۱ نظر:
بوراني بادمجان:
بادجان را ميتوان به سيم كشيد و در نانوايي هاي سنگكي پخت يا در فر در خانه يا روي تابه ميگذاريم و تابه را روي گاز و يك قابلمه رويي روي آن وارونه ميكنيم . سپس پوست ميكنيم و كوبيده با ماست و در صورت دلخواه با پودر نعنا خشك ميل ميكنيم.
ارسال یک نظر