تمنای من از عموم خوانندگان آن است که قبل از تهیه انواع خوراکی ها این قسمت را به دقت مطالعه فرمایند.
داشتن وسایل کار از دستور تهیه انواع شیرینی ها و دسرها مهم تر است. مثلا بدون داشتن فر اتوماتیک ،قالب،ظرف های مناسب و دیگر وسایل و لوازم خانگی ، نمی توان شیرینی و دسرهای متنوع تهیه کرد.
البته کدبانوان مبتکر گهگاه با کیک پز یا حتی قابلمه معمولی و بدون فر هم نوع کم قطرتر از کیک را تهیه می کنند . برای این کار ظرف را روی گاز معمولی می گذارند و روی آن را نیز با آتش ذغال و یا اتوی برقی حرارت می دهند.
بدیهی است که به این ترتیب کیک مطلوب و دلخواه در نمی آید ولی به هر حال ابتکاری است که امید است وقت و مواد را به هدر تدهد.
در اینجا آنچه را که لازمه کار پیشرفته است توضیح می دهیم :
1. ترازو دوکفه و وزنه ها(یک ترازوی دقیق که بهتر است وزنه ای باشد . این نوع ترازو حتی 5 گرم را هم نشان می دهد و خراب هم نمی شود ولی ترازوهای مدرج معمولا حساس نیستند و وزن های پایین و کم را مشخص نمی کنند مگر آنکه ترازو دیجیتالی باشد)
2. قالب کاغذی شیرینی و بابا
3. قالب کاغذی کیک های یک نفره
4. کاردک پلاستیکی برای پاک کردن مواد کیک و خامه
5. کارد اره ای
6. ظرف فلزی ضد زنگ (مناسب برای هم زدن مایه)
7. تور(دانتل) سفید و گرد مناسب برای زیر شیرینی
8. قالب برای برش بیسکویت
9. صفحه میله ای شیرینی پزی 30x40 سانتیمتر
10. قالب یک نفره شیرینی بریوش
11. قالب یک نفره شیرینی میوه ای یا مربایی (تارت کوچک)
12. قالب کیک و کرم و ژله
13. قالب پای و تارت
14. قالب کیک
15. قالب سابله (وانواع شیرینی های خشک)
16. کاغذ روغنی برای نچسبیدن کیک و شیرینی
17. وردنه یا نورد
18. پودرپاش خاک قند برای تزئین شیرینی
19. کاردک (برای برداشتن از سینی یا قالب)
20. کاردک طویل فلزی
21. ملاقه کوچک
22. کارد آشپزخانه
23. پوست کن برای سبزیجات و میوه ها
24. تخته
25. رولت (وسیله ای برای دالبر کردن خیار ، لیموترش و ...)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر