صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

ه‍.ش. ۱۳۸۷ بهمن ۱۰, پنجشنبه

پتاژ سرد (بلغاری)

مواد لازم
1 . خیار -3 تا 4 عدد
2 . ماست -1 لیتر
3 . گردوی خرد شده -75 گرم
4 . نعناع و ترخان خرد شده - 2 قاشق سوپ خوری
5 . روغن زیتون - 3 قاشق سوپخوری
6 . سیر - 3 تا 4 پر
7 . نمک و فلفل - به قدر کافی
طرز تهیه
ماست را بهم میزنیم تا صاف شود. روغن زیتون را کم کم با ماست مخلوط می کنیم تا کاملا جذب ماست شود . پوست سیر را می گیریم و می کوبیم . بعد نمک و فلفل و نعناع و ترخان و سیر کوبیده را به ماست و روغن اضافه می کنیم ، خیار را پوست کرده ریز خرد می کنیم و داخل مایه می ریزیم و به هم میزنیم . آخر سر گردو را اضافه می کنیم .
در صورتی که فرصت باشد بهتر است گردو را قبلا در آب خیس کرده ، پوست گرفته باشیم . در فصل تابستان می توان از گردوی تازه استفاده کرد. بعد پتاژ را در ظرف بلورین قشنگی می ریزیم و روی آن را تزئین می کنیم.

پتاژ سرد (بلغاری)

هیچ نظری موجود نیست: