مواد لازم برای 6 نفر
1 . ژامبون - 250 گرم
2 . جوانه سوژا - 250 گرم
3 . گوجه فرنگی - 1 تا 2عدد
4 . رنده رنجبیل تازه - 1 قاشق غذاخوری (یا یک قاشق مربا خوری زنجبیل کوبیده نرم)
5 . پیازچه - 2 تا 3 ساقه
6 . آبگوشت یا آب مرغ - 3 لیوان (یا یک قرص سوپ که در 3 لیوان آب حل گردیده)
7 . نمک - بمقدار کافی
طرزتهیه
آبگوشت را با 1 لیوان آب و زنجبیل یک جوش می دهیم .ژامبون را به قطعات درشت خرد می نمائیم . قسمت سبز و سفید پیازچه را به شکل حلقه ظریف خرد کرده می شوئیم. ژامبون و پیازچه و سوژا را در آب گوشت جوشان می ریزیم ، می گذاریم فقط یکی دو دقیقه بجوشد .
کافی است سبزی جات کمی نرم شود. روی گوه فرنگی آب جوش می ریزیم و پوست آنرا می گیریم و به قطعات درشت خرد کرده در آخر کار داخل سوپ ریخته ، نمک سوپ را اندازه می کنیم و بعد از یک جوش سوپ سوژا چینی آماده است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر