صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

ه‍.ش. ۱۳۸۷ بهمن ۱۲, شنبه

دلمه کوکیلاژ سبزی

مواد لازم برای 4 نفر
1 . کوکیلاژ (یک نوع ماکارونی به شکل صدف و میان تهی) - 350 گرم
2 . اسفناج پاک کرده - 500 گرم
3 . سبزی معطر خرد شده - 2 تا 3 قاشق سوپخوری (نعناع ، ترخان و جعفری)
4 . سیر کوبیده نرم - 1 قاشق غذاخوری
5 . نان سفید بریده شده 2 تا 3 برش
6 . تخم مرغ پخته شده سفت 2 عدد
7 . پنیر گریور رنده شده - 100 گرم
8 . شیر - 1 استکان
9 . خامه - 100 گرم
10 . کره - 50 گرم
11 . پودر کاری - 1 قاشق مرباخوری
12 . نمک وفلفل به قدر کافی
طرز تهیه
اسفناج را به دقت شسته ریز خرد می نمائیم. کره را در تابه مناسبی می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب شود . سیر کوبیده را در کره ریخته هم میزنیم تا کمی سرخ شود.
اسفناج را اضافه کرده مخلوط می کنیم می گذاریم آب اسفناج کاملا تبخیر شده کمی سرخ گردد و سبزی های معطر را اضافه می نمائیم. کاری و کمی نمک و فلفل به آن می زنیم و مایه را می چشیم . نمک آنرا اندازه می نمائیم . تابه را از روی آتش بر می داریم . تخم مرغ پخته شده را در مایه اسفناج رنده می نمائیم. دور نان را با قیچی می بریم ، مغز آنرا در شیر حل کرده در مایه سبزیجات می ریزیم و مخلوط می کنیم.
ظرف متناسب با ماکارونی را اب می ریزیم، 1 تا 2 قاشق روغن مایع ونصف قاشق نمک را در آب ریخته ظرف را روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید.
ماکارونی را در آب جوشان ریخته و حرارت را ملایم می کنیم در حدود 10 تا 15 دقیقه می گذاریم ماکارونی بجوشد و مغز آن کاملا پخته و نرم شود ، بعد آن را در صافی ریخته و کمی آب نیم گرم روی آن می دهیم ، با قاشق کوچک میان هر کوکیلاژ را مقداری از مایه آماده شده می ریزیم و آن را در ظرف نسوز مناسبی می چینیم .
در صورت تمایل کمی کره آب کرده روی آن می دهیم . همچنین خامه و پنیر رنده شده را روی آن می پاشیم .
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم نموده ظرف را روی آخرین پنجره فر از طرف بالا قرار می دهیم.
در حدود 30 دقیقه کافی است که پنیر آب شده روی کوکیلاژها کمی طلائی شود. ممکن است برای آماده کردن این دلمه از انواع ماکارونی های کلفت میان خالی مثل کورت شماره 28 یا انواع آن استفاده کنیم ولی کوکیلاژ زیباتر است.

دلمه کوکیلاژ سبزی

دلمه کوکیلاژ سبزی

هیچ نظری موجود نیست: