صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

ه‍.ش. ۱۳۸۷ بهمن ۱۱, جمعه

طرز استفاده از سبزی خشک

بطور کلی هر نوع سبزی خشک را لااقل 3 تا 4 ساعت قبل از طبخ در آب نيمه گرم بایستی خیس نمود تا نرم و تازه شود – و برای هر نوع غذائیکه می خواهیم با کمی سبزی تازه از قبیل تره فرنگی یا کرفس – برگ کاهو – مخلوط نموده و مصرف می نمائیم ( باستثنای قورمه سبزی که سبزی آن فقط – تره – جعفری و شنبلیله است و برای سایر غذاهای مثل آش و سبزی پلو و کوکو به طیق فوق خیلی مطلوب تر می شود.
1- یکصد گرم سبزی خشک مساویست با در حدود دو کیلو سبزی تازه – دستوراتیکه در هنر آشپزی داده شده مقدار سبزی تازه آن ذکر گردیده می توانید از سبزی خشک به نسبت فوق استفاده کنید بطور کلی برای یک غذای شش نفره که معمولا دو کیلو سبزی مصرف می شود – یکصد گرم سبزی خشک کافی است-
2-سبزی خشک را نباید سرخ کرد کافی است بعد از خیس کردن از آب خاج نمائیم با کمی پیاز داغ مخلوط کرده روی آتش ملایم بگذاریم تا فقط آب آن کشیده شود.
3- برای تهیه قورمه سبزی بهترین طریق در صورت امکان استفاده از سبزی قورمه سبزی سرخ کرده است که می توانیم مدتها در قسمت فریزر ( جای یخی یخچال) جا داده و از آن استفاده کنیم کافی است که گوشت و لوبیا که پخته شد سبزی را همانطور یخ زده داخل آن بیندازیم.

هیچ نظری موجود نیست: