به طور کلی پیاز سرخ کرده یا پیاز داغ در غذاهای ایرانی جای مهمی دارد . برای سرخ کردن پیاز باید دقت کرد که پیاز نه زیاد سرخ و سیاه گردد نه اینکه رنگ آن سفید بماند ، پیاز داغ خوب باید طلایی رنگ باشد و بهتر است پیاز را در روغن بیشتر و با حرارت ملایم سرخ کرده و بعد از سرخ شدن ، روغن اضافی آن را گرفت .
پیاز را در اوایل سرخ کردن نباید زیاد به هم زد زیرا آب می اندازد و دیرتر سرخ می شود ولی همین که پیاز رنگ گرفت باید آنرا مرتبا به هم زد تا کاملا طلایی شود .
برای تهیه 2 تا 3 قاشق پیاز سرخ کرده 3 تا 4 عدد پیاز درشت و یک پیمانه روغن در حدود 200 گرم کافی خواهد بود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر