صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

ه‍.ش. ۱۳۸۷ بهمن ۱, سه‌شنبه

کپک زدن و ترش شدن

کپک زدن و ترش شدن در مربا ، شربت ها و ترشیها پیدا می شود . وقتی مربا یا شربتی به حد کافی قوام نیامده باشد بعد از مدتی رقیق و ترش می شود و کپک می زند .
خانم خانه باید سعی کند که مربا به مرحله کپک زدگی نرسد ، بهتر است در روزهای اول بعد از طبخ مربا یا شربت گاهی به آن سر بزند و به محض اینکه مشاهده کرد شربت یا مربا کمی رقیق شده این نقیضه را رفع سازد ، بدین تعبیر که کافی است مربا را دوباره چند جوش بدهد تا شربت آن قوام بیاید ، و گاهی نیز پیش می آید در نتیجه غفلت مربا کپک می زند .
بدیهی است که این مربا به صورت مربای مطلوبی در نخواهد آمد ولی می توان با ریختن مقداری شکر و جوشاندن مجدد از فاسد شدن بیشتر آن جلوگیری نمود.
ترشی در صورتی کپک می زند که سرکه خالص نباشد و یا سبزیجات مورد استفاده خیس باشند - دستور دقیق ترشیجات و مربا جات در قسمت خود خواهد آمد.

هیچ نظری موجود نیست: