صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۷ دی ۲۹, یکشنبه

کارامل کردن

شکر را با کمی آب در ظرفی روی آتش ملایم طلایی کنیم و بلافاصله مقداری آب جوش که متناسب با مصرف آن باشد به آن اضافه می کنیم و می گذاریم شربت بجوشد تا ذرات شکر کارامل شده کاملا حل و شربت غلیظ شود.
نکته قابل توجه برای تهیه شربت کارامل این است که شکر موقع طلایی شدن نسوزد زیرا اگر بسوزد تلخ می شود ، همچنین شکر نیز نباید سفید بماند چون شکرک می زند و نیز بعد از ریختن آب و جوشیدن شکر غلظت آن باید به حدی شود که وقتی مقداری از شربت را در قاشق می ریزیم سرد که شد به حالت کشدار از قاشق ریخته شود ، تفاوت شربت کارامل با شربت ساده در این است که شربت کارامل دارای رنگ خرمایی خوشرنگ و عطر مطبوعی است و اغلب در کرم ها و بعضی غذاها و بستنی هابه قصد تغییر رنگ و عطر آن شربت استفاده می شود.

هیچ نظری موجود نیست: