فرم گرفتن خامه حالتی است در خامه که بعد از زدن برای مالیدن لای کیک ها و شیرینی ها و تزیین کرمها و ژله ها آماده می کنند.
برای تشخیص آن که خامه چه موقع فرم گرفته است ، خامه را باید آنقدر زد که وقتی با چنگال و قاشق خطوطی روی آن ترسیم میکنیم آن خطوط محو نشود ، ولی خامه را بیش از حد فرم گرفتن نباید زد زیرا در آن صورت تبدیل به کره می شود و البته باید توجه داشت اگر خامه بر اثر زدن زیاد تبدیل به کره شود فاسد نشده است و می توان به عنوان کره شیرین از آن استفاده کرد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر