مواد لازم برای 6 نفر
1 . آرد - 250 گرم
2 . کره - 125 گرم (یا روغن جامد 100 گرم)
3 . زرده تخم مرغ - 1 عدد
4 . نمک به قدر کافی
5 . شیر یا آب - نصف لیوان معمولی
نکته : برای تهیه تارت پیاز یک قالب فلزی کم عمق لازم است.
مواد داخل تارت
1 . پیاز متوسط - 4 تا 5 عدد
2 . روغن مایغ - 2 تا 3 قاشق سوپخوری
3 . فلفل قرمز کوبیده - 1 قاشق غذا خوری
4 . پنیمر امنتال یا گریور - 300 گرم
5 . تخم مرغ - 2 عدد
6 . شیر - نصف لیوان
7 . خامه - 125 گرم
8 . خردل - یک قاشق مربا خوری
9 . نمک به اندازه کافی
طرز تهیه
آرد را در ظرف گودی می ریزیم . نصف لیوان شیر را با کمی نمک و یک عدد زرده تخم مرغ مخلوط می کنیم و میان آرد می ریزیم و به هم می زنیم تا آرد مرطوب شود. کره را کمی گرم می کنیم تا نرم شود ، بعد آن را تکه تکه نموده با آرد مخلوط می کنیم ، بطوری که تمام مواد مخلوط شود و کمی چسبندگی پیدا کند. بعد آن را مالش می دهیم و روی آن را می پوشانیم تا یکی دو ساعت بماند .
قالب را کمی چرب می کنیم . خمیر را با نورد به شکل قالب باز می کنیم ، به طوری که خمیر کف و دیواره قالب را بپوشاند ، سطح خمیر را به وسیله چنگال در چند نقطه سوراخ می کنیم تا پف نکند.
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم می کنیم و قالب خمیر را به مدت 10 دقیقه روی پنجره وسط فر قرار می دهیم تا نان کمی برشته شود . پیاز را به شکل خلال خرد کرده با کره کمی سرخ می نمائیم. قدر نمک و پاپریکا به پیاز سرخ کرده می زنیم و کمی آب به آن اضافه می کنیم و چند دقیقه روی حرارت ملایم قرار داده در آن را می بندیم تا پیاز نرم و آب آن کاملا گرفته شود .
پیاز را روی تارت می ریزیم و با پشت قاشق آن را صاف می کنیم . دو عدد تخم مرغ را در ظرفی می شکنیم و کمی نمک و فلفل و خردل به آن می زنیم و با همزن خوب مخلوط می کنیم.
خامه را روی این تخم مرغ می ریزیم و به هم میزنیم . مخلوط به دست آمده را روی پیاز می ریزیم ، پنیر را رنده می کنیم و روی مواد می پاشیم وتارت را به مدت نیم ساعت در بالاترین پنجره فر که قبلا با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم شده قرار می دهیم .
اگر بخواهیم تارت پیاز را کاملا داغ سرو کنیم ، می توانیم آن را در ظرف نسوز تهیه نموده با همان ظرف سر میز ببریم.
تارت پیاز (سوئیسی)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر