صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

ه‍.ش. ۱۳۸۷ دی ۲۸, شنبه

پذیرایی ایستاده

ممکن است موقع شام و نهار از مهمانها به صورت ایستاده پذیرایی کنیم ، البته این مورد در صورتی که مهمانی رسمی نباشد و مهمان ها تعداد بیشتری باشند در این حال روی میز را با یک پارچه نرم می پوشانیم و روی آنرا سفره می اندازیم لیوان ها را به طور منظم در دو طرف میز می چینیم بشقاب ها و کارد و چنگال ها را به طوری که روی هم انباشته نباشند در دو سر میز در نهایت نظم قرار می دهیم (در صورتی که غذا مفصل باشد و میز گنجایش قرار دادن ظروف و لیوان ها و کارد و چنگال را نداشته باشد برای قرار دادن آنها می توانیم از بوفه یا میز منلسبی استفاده نماییم) و غذاها مجموعا روی میز قرار می گیرند و هر کس مطابق میل و سلیقه خود غذایی را بر میدارد و کنار می رود.
آب و مشروبات غیر الکلی را می توانیم روی میزهای چرخدار یا میز کوچکی کنار ااق قرار بدهیم و ممکن است در فواصل غذا پیشخدمت لیوانهای نوشیدنی را در سینی بگذارد و بگرداند.

هیچ نظری موجود نیست: