صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

ه‍.ش. ۱۳۸۷ بهمن ۱, سه‌شنبه

قوام آوردن یا قوام آمدن

اصطلاح قوام آوردن یا آمدن که معمولا در طبخ مربا ها و شربت ها و امثال آن به کار می رود آخرین مرحله طبخ مربا و شربت است.
معمولا برای تععین حد قوام آمدن درجه های مخصوص موجود است که به آسانی می توان با آن حد را تعیین نمود ، ولی چون این وسیله در دسترس همگان نیست باید موقعی که بر روی مربا یا شربت دانه های مروارید شکل پدیدار می شود مقداری از شربت را برداشت و کمی صبر کرد تا آن مقدار از شربت سرد شود بعد شربت را به طرف ظرف سرازیر نمود . اگر قطرات شربت به سختی از قاشق سرازیر شود و کش پیدا کند شربت در این موقع قوام آمده است.

هیچ نظری موجود نیست: