مواد لازم برای 6 نفر
1 . اسفناج پاک کرده - 1کیلوگرم (باید از برگ های نازک و ظریف اسفناج استفاده شود)
2 . قارچ تازه - 500 گرم
3 . لارد - 250 گرم
4 . سرکه - 4 تا 5 قاشق سوپخوری
5 . روغن زیتون - 1 استکان (100 گرم)
6 . نمک و فلفل - به قدر کافی
طرز تهیه
برگ های ظریف اسفناج را از ساقه های آن جدا کرده می شوئیم و در صافی می ریزیم ، تا آب آن ها کاملا گرفته شود . سپس برگ ها را در دستمال می ریزیم و خشک می کنیم . قارچ را ورقه ورقه بریده می شوئیم . ورقه های قارچ را نیز خوب با دستمال خشک می کنیم . لارد را ریز و چهارگوش خرد کرده ، زیتون و سرکه و کمی فلفل نمک را مخلوط می نمائیم . اسفناج را در سالاد خوری قشنگی می ریزیم .
قارچ و لارد را روی آن می پاشیم و سس آماده را روی سالاد می دهیم . برای تهیه سس کمی نمک و فلفل را در سرکه حل می کنیم و روغن زیتون را با آن مخلوط می نماییم . می توانیم کمی پودر سیر به سس سالاد اسفناج اضافه کنیم . بدون لارد هم ممکن است سالاد اسفناج را آماده کرد.
۱ نظر:
salam mamnun az muzeshe khubetun
ارسال یک نظر