صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

ه‍.ش. ۱۳۸۸ فروردین ۴, سه‌شنبه

برانی کنگر

مواد لازم
1 . کنگر - 1 کیلو
2 . ماست (زیاد شل نباشد) - 2 لیوان
3 . زعفران حل شده در آب جوش به مقدار لازم
4 . نمک و فلفل و نعناع خشک به مقدار لازم
طرز تهیه
1 کیلو کنگر تمیز کرده را با کمی آب و کمی نمک با حرارت ملایم می گذاریم بپزد . به طوری که بعد از پختن آب آن تبخیر شود و زیاد هم کنگر له نشود . 2 لیوان ماستی که زیاد شل نباشد را با کمی زعفران حل شده در آب جوش و کمی نمک و فلفل مخلوط کرده ، هم می زنیم تا کاملا صاف شود و کنگر پخته شده را بعد از سرد شدن با ماست مخلوط می نما ئیم ، در ظرف می ریزیم و کمی نعناع خشک روی برانی کنگر می پاشیم .
برانی کنگر

برانی کنگر

هیچ نظری موجود نیست: