صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۸ فروردین ۶, پنجشنبه

پارفه قهوه - بستنی قهوه

مواد لازم
1 . قهوه -2 قاشق سوپخوری
2 . شکر-200 گرم (1 لیوان)
3 . زرده تخم مرغ -8 عدد
4 . خامه - 500 گرم
5 . شیر- نصف لیوان
6 . بادام ورقه شده یا خلال بادام بوداده - 50 گرم
طرز تهیه
قهوه را در شیر حل کرده،می گذاریم بجوشد.زرده تخم مرغ را با شکر مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا کاملا سفت و کشدار شود. قهوه جوشیده را کم کم داخل زرده می ریزیم و هم می زنیم.ظرف خامه را روی یخ گذاشته،می زنیم تا سفت شده،فرم بگیرد.
وقتی قهوه و زرده تخم مرغ کاملا سرد شد،کم کم آنها را داخل خامه ریخته و هم می زنیم. با یک ورقه کاغذ روغنی کف قالب را که گرد و گود باشد می پوشانیم،مایه خامه و زرده را در قالب می ریزیم و در فریزیر یا جایخی یخچال قرار می دهیم که 5 تا 6 ساعت بماند. بهتر است قبلا این بستنی را آماده کنیم. بستنی باید کاملا سفت شود. بعد قالب را بیرون آورده،با کارد اطراف مایه را از قالب جدا می کنیم. ظرف قشنگی را روی دهانه قالب می گذاریم و بستنی را در ظرف برمی گردانیم. کاغذ را از روی بستنی برمی داریم.در صورتی که کاغذ روغنی در اختیار نداشته باشیم،می توانیم یک لحظه قالب را در آب نیم گرم گذاشته،بعد در ظرف برگردانیم.
بادام بوداده در در سطح و اطراف بستنی می پاشیم.

هیچ نظری موجود نیست: