صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

ه‍.ش. ۱۳۸۷ اسفند ۲۷, سه‌شنبه

اوژا , یک نوع املت (تونسی)

مواد لازم برای 6 نفر
1 . گوجه فرنگی سفت و درشت - 6 عدد
2 . فلفل دلمه ای سبز - 4 عدد
3 . سوسیس دود زده - 6 عدد
4 . سیر - 1 بوته
5 . تخم مرغ - 6 عدد
6 . دارچین کوبیده نرم - 1 قاشق مربا خوری
7 . جوز هندی - 1 یا 2 عدد
8 . روغن زیتون - نصف لیوان
9 . نمک و فلفل به قدر کافی
طرز تهیه
روغن را در ظرفی که بهتر است نسوز باشد می ریزیم و می گذاریم گرم شود . سیر را پوست می کنیم و می کوبیم و در روغن می ریزیم تا کمی سرخ شود . فلفل را خلال نموده به آن اضافه می کنیم (حرارت باید کاملا ملایم باشد).
روی گوجه فرنگی ها آب جوش می ریزیم و پوست آنها را می کنیم و خرد می کنیم . بعد آنها را داخل سیر و فلفل می ریزم . جوز را رنده کرده ، آن را با کمی فلفل و نمک و دارچین ، داخل ظرف فلفل و گوجه می ریزیم و می گذاریم آهسته بجوشد تا آب گوجه فرنگی ها کشیده شود .
سوسیس ها را از طول به دو نیم می کنیم و روی گوجه فرنگی ها می چینیم . تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و کمی نمک و فلفل به آنها می زنیم و با همزن برقی خوب مخلوط می کنیم ، تا کاملا کف کنند . بعد آنها را داخل ظرف روی سایر مواد می ریزیم . در ظرف را یک لحظه می گذاریم تا تخم مرغ ها کمی بسته شوند .
می توانیم ظرف را با در باز چند دقیقه روی پنجره فر قرار دهیم تا در حرارت ملایم تخم مرغ ها بسته شوند . اوژا را با همان ظرف سر میز می بریم .

هیچ نظری موجود نیست: