صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۷ اسفند ۱۹, دوشنبه

برشتوک نخودچی

مواد لازم
1 . آرد نخودچی خيلی نرم - یک کیلو
2 . روغن - 750 گرم
3 . پودر قند - نیم کیلو
4 . هل کوبیده شده و الک شده نرم - نصف قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
روغن را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم تا داغ شود. بعد آرد را در آن می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا آرد نخودچی کاملا سرخ شود و رنگ آن تغییر کند و طلائی شود، بعد مایه را از روی آتش بر می داریم و پودر قند و هل را در آن می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم سپس مایه را در قوطی های کوچک مخصوص باقلوا یا سینی کوچک می ریزیم و روی آن را با پشت قاشق صاف می کنیم ، بعد از سرد شدن چهارگوش چهارگوش کوچک می بریم و روی آن را با کمی پسته چرخ کرده تزئین می کنیم و در ظرف می چینیم. با آرد گندم به همین طریق می توان برشتوک تهیه کرد ، در اینصورت برای یک کیلو آرد 600 گرم روغن کافی است .

هیچ نظری موجود نیست: