صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۷ اسفند ۱۱, یکشنبه

کوکوی اسفناج ویژه دیابت

مواد لازم
1 . روغن مایع مخصوص سرخ کردنی - به مقدار لازم
2 . تره فرنگی - 2 عدد
3 . اسفناج تازه - 175 گرم
4 . تخم مرغ - 5 عدد
5 . پیازچه - 4 عدد
6 . سبزی کوکو - 150 گرم (حدود 3 مشت )
سبزی کوکو شامل گشنیز، جعفری، شوید، تره، پیازچه و کمی نعنا می باشد.
7 . گردو - 20 گرم
8 . نمک و فلفل به مقدارلازم
طرز تهیه
تره فرنگی و اسفناج را خرد می کنیم . پیازچه را نیز ساطوری می کنیم .کمی روغن (حدود 1 قاشق) را در ماهی تابه می ریزیم تا داغ شود. تره فرنگی های خرد شده را کمی در روغن تفت می دهیم. سپس اسفناج خرد شده را به آن می افزاییم و می گذاریم روی حرارت متوسط 3 دقیقه بماند تا اینکه کمی نرم شود. تخم مرغ ها را هم زده و اسفناج، تره فرنگی، پیازچه و سبزی کوکو را به آن می افزاییم. سپس نمک، فلفل، گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم. مواد را در ماهیتابه دارای روغن داغ (روغن حدود 3 قاشق غذاخوری) می ریزیم. درب ماهیتابه را می گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد. بعد آن را پشت رو می کنیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

هیچ نظری موجود نیست: