مواد لازم برای 1 نفر
1 . گوشت راسته گوسفندی با استخوان دنده - 2 تکه (250 گرم)
2 . سویا سس - 1 قاشق غذاخوری
3 . روغن زیتون - 2 قاشق غذاخوری
4 . گوجه فرنگی خرد شده - 1عدد
5 . پیازچه خرد شده - 100 گرم
6 . نخود پخته - 50 گرم
7 . نمک و فلفل به میزان لازم
8 . نعناع به میزان لازم
طرز تهیه
گوشت گوسفند را با سویا سس ، روغن زیتون و فلفل مزهدار کرده و به مدت 3- 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس با بیفتک کوب آن را بکوبید تا نرم و کمی نازک شود.
سپس روی صفحه توری فلزی قرار دهید و آن را کباب کنید.
پیازچه و گوجهفرنگی را با کمی روغن زیتون تفت دهید و نخود پخته را هم اضافه کنید.
نمک و فلفل را نیز به مخلوط بالا افزوده و همراه کباب و چند برگ نعناع میل کنید.
سپس روی صفحه توری فلزی قرار دهید و آن را کباب کنید.
پیازچه و گوجهفرنگی را با کمی روغن زیتون تفت دهید و نخود پخته را هم اضافه کنید.
نمک و فلفل را نیز به مخلوط بالا افزوده و همراه کباب و چند برگ نعناع میل کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر