کرپ در حقیقت نوعی نان نازک است که در تابه کوچک روی حرارت ملایم تهیه می شود و مواد مختلفی از قبیل گوشت، پنیر ، سبزی و مربا میان آن گذاشته ، پس از پیچیدن مصرف می گردد .
کرپ را می توان قبلا تهیه کرده ، چند روز در یخچال نگاهداری نمود . مسئله مهم نازکی و ظرافت آن است.
مواد لازم برای تهیه 16 تا 18 عدد کرپ
1 . شیر - 1 لیوان
2 . آرد سفید نرم - یک لیوان 125 گرم (اهالی چین و ژاپن غالبا برنج را با آرد برنج نرم تهیه می کنند)
3 . تخم مرغ - 5 عدد
4 . روغن مایع - 4 تا 5 قاشق سوپخوری
5 . نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
تمام مواد را مخلوط کرده ، خوب هم می زنیم تا مایه ای کاملا صاف و بدون گلوله بدست آید. در صورتی که به آسانی آرد در مایه حل نشد ، آن را از صافی رد می کنیم.
تابه کوچک دسته داری را که بهتر است از جنس تفلون باشد ، کمی چرب کرده روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم شود. 3 تا 4 قاشق سوپخوری از مایه میان تابه می ریزیم و تابه را می غلطانیم تا سطح تابه از مایه پوشیده شود .
تابه را دوباره روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کرپ کمی برشته شود و آن را در سینی بر می گردانیم و به همین ترتیب تمام کرپ ها را آماده می کنیم .
باید توجه داشت کرپ ها حتی المقدور نازک تهیه شوند. اگر از مایه مقدار بیشتری در تابه بریزیم ، کرپ ها ضخیم می شوند و لطف خود را از دست می دهند.
این نکته قابل توجه است که مواد لازم را باید در قسمت برشته کرپ ریخته و بعد آن را لوله کرد و بعد سرخ نمود . مگر کرپ هایی که در آنها مربا و خامه ریخته می شود . در این صورت باید دو طرف کرپ را برشته کرد که بعد از ریختن مواد داخل کرپ احتیاجی به سرخ کردن طرف دیگر نداشته باشیم .
کرپ
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر