صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۷ اسفند ۲۱, چهارشنبه

شامی آرد نخودچی

مواد لازم
1 . گوشت چرخ کرده بدون چربی - نیم کیلو
2 . آرد نخودچی - 350 گرم
3 . پیاز متوسط - 2 عدد
4 . جوش شیرین - نصف قاشق مرباخوری
5 . نمک و فلفل - به مقدار کافی
طرز تهیه
پیاز را از رنده ریز رد می کنیم ، کمی نمک و فلفل با آن مخلوط می نمائییم ، جوش شیرین را در یک لیوان آب سرد حل می کنیم و داخل پیاز رنده شده می ریزیم ، بعد آرد نخودچی و گوشت چرخ کرده را داخل این مایه می نمائیم و ایه را خوب مالش می دهیم اگر مایه کمی سفت بود مقداری آب اضافه می کنیم.
سپس مقداری روغن در تابه می ریزیم روی آتش می گذاریم تا داغ شود از مایه گلوله ایی به اندازه یک نارنگی بر می داریم در دست گرد و نازک می کنیم ، وسط آن را با انگشت یک سوراخ کوچک می نمائیم و دو طرف شامی ها را در روغن سرخ می کنیم در دیس می چینیم ، اطرافش را با حلقه گوجه فرنگی و جعفری تزئین می نما ئیم.
شامی آرد نخودچی

شامی آرد نخودچی

۲ نظر:

ناشناس گفت...

خیلی عالی بود. روژین از ارومیه

Majid Yazdekhasti گفت...

خیلی خوب بود دستتون درد نکنه