مواد لازم برای 6 نفر
1 . سینه مرغ پخته شده و خرد شده - یک لیوان
2 . قارچ خرد شده - یک لیوان
3 . دنبلان زمینی خرد شده - نصف لیوان
4 . آرد - یک قاشق سوپخوری سرخالی
5 . کره - 50 گرم
6 . آبگوشت - 4 تا 5 لیوان
7 . نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه
آرد را در کره کمی سرخ و حرارت را ملایم می کنیم و آبگوشت را کم کم می ریزیم و بهم می زنیم بعد از چند جوش گوشت مرغ و قارچ و دنبلان را اضافه می نمائیم و کمی نمک می زنیم و چند جوش که زد در سوپخوری می ریزیم . میشود 2 تا سه قاشق خامه روی آن داد .
کنسومه قارچ
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر