صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۷ اسفند ۲۸, چهارشنبه

سبزی پلو

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر
1 . برنج - 1 کیلو
2 . سبزی پلو (تره - جعفری - شبت - گشنیز - کمی شنبلیله ) - 1.5 کیلو تا 2 کیلو
3 . گوشت ماهیچه - 750 گرم
4 . روغن - 200 گرم
5 . زعفران سائیده - یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه
برنج را قبلا خیس می کنیم سبزی را به دقت تمیز می نمائیم و میشوئیم داخل آبکش میریزیم تا آن برود ، گوشت را جداگانه می پزیم بطوریکه بعد از پختن یک ملاقه آب داشته باشد . سبزی را خرد می کنیم و برنج را آبکش می کنیم ولی کمی دان تر بر می داریم .
ته دیگ را دو تا سه قاشق روغن آبکرده ونصف لیوان آب می ریزیم ، برنج داخل آبکش را کم کم در دیگ می ریزیم و سبزی خرد کرده را به تدریج لای برنج می پاشیم و گوشت را لای پلو می گذاریم .
سه تا چهار قاشق روغن آبکرده را با آبگوشت مخلوط می کنیم ، عرق برنج را که گرفتیم ، آبگوشت و روغن را روی برنج می دهیم و برنج را در فر یا روی آتش دم می کنیم .
موقع کشیدن پلو زعفران سائیده حل شده در آب جوش را با کمی پلو مخلوط می کنیم و روی دیس می دهیم و کمی روغن داغ کرده روی پلو می دهیم .
می شود لای سبزی پلو را هنگام دم کردن یک دسته سیر تازه تمیز کرده بگذاریم .
نکته : سبزی پلو را بدون گوشت می توان آماده نمود و می شود وقتی مغز برنج نرم شد سبزی را در دیگ بریزیم و بلافاصله دیگ را از روی آتش بر داریم و در آبکش بریزیم و مطابق دستور دم کنیم.
سبزی پلو

سبزی پلو

هیچ نظری موجود نیست: