صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

ه‍.ش. ۱۳۸۷ اسفند ۲۷, سه‌شنبه

کرم بادام

مواد لازم
1 . بادام پوست گرفته چرخ شده - 200 گرم
2 . پودر قند - 200 گرم
3 . کره - 100 گرم
4 . زرده تخم مرغ - 4 عدد
5 . رم یا لیکور - در حدود دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه
زرده تخم مرغ را با نصفی از پودر قند مخلوط می کنیم و می زنیم تا کاملا نرم و لطیف شود ، سپس کره را هم با بقیه پودر قند مخلوط می نمائیم و به هم می زنیم تا نرم و لطیف گردد .
تخم مرغ و کره و بادام چرخ شده را با رم یا لیکور مخلوط می کنیم و بهم می زنیم تا تمام مواد آمیخته و نرم و لطیف شوند.
کرم بادام را لای انواع کیک و نان های پخته شده یا خمیر ورقه شده یا فونسه می شود مالید و مصرف نمود.

۱ نظر:

ROYA گفت...

salam
licor chiah?
RASTI MAN SHOMA RA LINK KARDAM