صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

ه‍.ش. ۱۳۸۸ فروردین ۱۵, شنبه

تخم مرغ با نان تست ژامبون یا کالباس

مواد لازم برای 4 نفر
1 . نان بریده تست شده - 4 قطعه
(نان بریده شده را در فر یا تستر کمی برشته می کنیم)
2 . ژامبون یا کالباس بریده شده - 4 قطعه
3 . تخم مرغ - 8 عدد
4 . فلفل قرمز یا گوجه فرنگی - 1 یا 2 عدد
5 . کره - 100 گرم
6 . نمک و فلفل - به قدر کافی
طرز تهیه
روی هر قطعه نان تست شده ، کمی کره می مالیم . قطعات ژامبون را روی نان ها قرار می دهیم . بقیه کره را در ظرفی می ریزیم و روی حرارت ملایم آب می کنیم ، به حدی که زیاد داغ و سیاه نشود .
تخم مرغ ها را در تابه می اندازیم و صبر می کنیم تا سفیده ها کاملا بسته شوند ، ولی زرده ها سفت نشوند . کمی نمک و فلفل به تخم مرغ ها می زنیم و آن ها را با کارد به شکل دوقلو می بریم .
هر دو ، دوقلو را روی یک قطعه از نان و ژامبون قرار می دهیم . فلفل یا گوجه فرنگی را خلال می کنیم و به شکل (+) بعلاوه روی تخم مرغ ها می چینیم .
می توان برای هر نفر به جای دو تخم مرغ از یک تخم مرغ استفاده نمود.

هیچ نظری موجود نیست: