صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۸ فروردین ۱۷, دوشنبه

آندیو سرخ شده

باید توجه داشت که آندیو مرغوب،سفت و سفید و دارای برگ های کاملا پیچیده باشد.
طرز تهیه
برگ های پلاسیده روی آندیو را می گیریم و ته آن را که کمی زرد رنگ است، می بریم و آندیوها را می شوئیم . ظرفی را آب می کنیم،کمی نمک در آن می ریزیم و آب را جوش می آوریم .
آندیوها را در آب جوشان می ریزیم تا چند دقیقه بجوشد. باید توجه داشت که آندیو اگر زیاد بپزد، له می شود و برگ ها فرم خود را از دست می دهند.
آندیوها را در صافی می ریزیم تا آب آن ها کاملا برود . به نسبت هر ده تا دوازده دانه آندیو، 50 گرم کره و 50 گرم روغن زیتون یا روغن مایع را در تابه می ریزیم. تابه را روی آتش می گذاریم تا داغ شود ولی دود نکند. اطراف آندیوها را به حدی که کمی طلائی شوند در این روغن سرخ می کنیم.
1قاشق سوپخوری شکر و کمی نمک و فلفل و 2 تا 3 قاشق سوپخوری آبلیمو روی آندیوها می ریزیم، حرارت را ملایم می کنیم ، در ظرف را می گذاریم تا شکر و آبلیمو کاملا جذب آندیو شود، بعد آنها را در ظرف مناسبی مرتب می چینیم.
آندیو سرخ شده

آندیو

هیچ نظری موجود نیست: