صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

ه‍.ش. ۱۳۸۸ فروردین ۱۸, سه‌شنبه

زبان گوساله با سس دارچین یا کاری یا قارچ

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر
1 . زبان گوساله بدون خرخره - 1 عدد (در حدود یک و نیم تا دو کیلوگرم)
2 . دارچین کوبیده خیلی نرم یا پودر کاری - 2 قاشق غذاخوری
3 . آرد گندم - نصف قاشق غذاخوری
4 . کره - 50 گرم
5 . نمک و فلفل به قدر کافی
طرز تهیه
زبان را به طریقه زبان ساده طبخ کرده، آب آن را که در حدود یک لیوان است، صاف می نمائیم و زبان را بعد از پوست کندن، به شکل حلقه می بریم. آرد را با کره در حرارت ملایم کمی سرخ می نمائیم. کاری و یا دارچین را با آرد کمی سرخ کرده ، آب زبان صاف کرده را کم کم روی آرد سرخ کرده می ریزیم، هم می زنیم.
دوباره ظرف محتوی آرد و دارچین را روی حرارت ملایم قرار داده، باز هم مرتب مخلوط می کنیم تا آرد گلوله نشود و سس کاملا لطیف و صاف شود. در صورتی که سس خیلی غلیظ شد، کمی آب جوش به آن اضافه کرده ، نمک و فلفل سس را اندازه می نمائیم.
قطعات زبان را یک لحظه با سس یکی دو جوش می دهیم تا زبان گرم شود . زبان را در ظرف کشیده ، سس را روی آن می دهیم.
می توانیم روی این زبان مقداری قارچ سرخ کرده بریزیم.
این زبان را نیز می توانیم با یک ظرف ماکارونی پخته شده نیز سرو کنیم.

هیچ نظری موجود نیست: