صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

ه‍.ش. ۱۳۸۸ اردیبهشت ۳, پنجشنبه

ساندویچ پنیر و خامه

مواد لازم
1 . پنیر گرویر- 150 گرم
2 . خامه - 100 گرم
3 . جعفری ساطوری شده - 1 قاشق سوپخوری
4 . ترخون - 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
پنیر و خامه را مخلوط می‌کنیم و سبزی را می‌ریزیم و به‌هم می‌زنیم تا تمام مواد مخلوط شود، از مایه روی نان بریده شده می‌مالیم و روی آنرا با یک عدد بادام پوست گرفته بو داده تزیین میکنیم. این مایه را هم ممکن است با قیف روی نان بریزیم و با یک نصف بادام روی آن را تزئین کنیم.

هیچ نظری موجود نیست: