مواد لازم
1 . آرد برنج - 2/1 پيمانه (100 گرم)
2 . نشاسته - 1پيمانه (150 گرم)
3 . شكر - 2.5 تا 3 پيمانه (در حدود 500 تا 600 گرم)
4 . گلاب 2/1 پيمانه
5 . شير- 5 پيمانه (در حدود یک لیتر)
6 . آب - 4 پيمانه (در حدود یک لیتر)
طرز تهيه
نشاسته را در 4 پيمانه آب سرد حل مي كنيم و از صافي رد مي كنيم.بعد آردبرنج را در شير حل مي كنيم و از صافي رد مي كنيم و نشاسته حل شده و آرد برنج حل شده در شير را با هم مخلوط مي كنيم و در ظرف لعابي تميزي مي ريزيم و روي حرارت ملايم مي گذاريم و مرتب به هم مي زنيم تا مايه جوش آيد و غليظ شود، بعد شكررا داخل مايه مي ريزيم گلاب را اضافه مي كنيم،بايد مايه خيلي به آهستگي بجوشد و مرتب به هم زده شود تا ته نگيرد وقتي مايه كاملا غليظ شد به طوريكه خط قاشق روي مايه محو نگرديد يخ در بهشت آماده است،مايه را در ديس مستطيل گودي مي ريزيم و ظرف را تكان مي دهيم تا روي مايه خوب صاف شود،بعد مي گذاريم یخ در بهشت كاملا سرد شود بعد به صورت لوزي مي بريم و كمي پسته چرخ كرده روي آنها مي پاشيم.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر