صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۸ تیر ۲۴, چهارشنبه

برانی بادنجان

این برانی هم مثل برانی کدو تهیه می شود.
ممکن است بادنجان ها را در فر کبابی نمود به حدی که کاملا نرم شود و پوست آن به آسانی گرفته شود. بعد بادنجان ها را ساطوری کرده ، دو سه پر سیر را نرم می کوبیم ، در کمی روغن کمی سیر را سرخ می نمائیم و بادنجان ساطوری شده را با سیر در حدی که آب آن گرفته شود ، کمی سرخ نموده با ماست مخلوط شده با زعفران و نمک و فلفل مخلوط می نمائیم.

هیچ نظری موجود نیست: